ILLA DE GRÀCIA

Branding Materials
ROLE
  • Video Production
  • Branding
  • Virtual Tour
  • Renders
ABOUT

This project was designed as a second dwelling apartment for an Italian-origin client living in London who loves cooking and family way of life. A big kitchen integrated into an open space was then the main requirement to meet.

Along original structure was redesigned to avoid any hallway sensation in which an ad-hoc line of polyvalent furniture maximizes the space.

It is visually possible to go over the apartment from side to side to notice how the recovered and new materials get in harmony, and how the original old floor inspires and influences the furniture and space design.

A deep investigation found the manufacturer of the 1920’s hydraulic tile floor whom recovered the old pieces and make our own custom designed tiles to combine also with micro-cement.

Materials and colors were meticulously selected to manage the perfect Mediterranean mix including white and wood patterns and blue and red artisanal Moroccan zellige that matches the original floor color palette.

RENDERS

VIDEO PRODUCTION

VIRTUAL TOUR